Elins bakekunster

Elin har alltid elsket å bake! Derfor utdannet hun seg til konditor. Men like etter kom en ny «kjærlighet» inn i bildet, noe som resulterte i 4 kjekke barn og ikke like mye tid til konditor-faget. Etter flere år å ha gått «svanger» med ideen, er endelig ventetiden slutt. Elin har startet sitt eget «Hjemmekakeri!»

Oppfordringene har vært mange gjennom årene, men nå er alt blitt lagt til rette slik hun selv ønsker det med et flott, moderne konditori i huset der hun bor på Hundvåg.

Nesten alle i Stavanger-regionen har hørt om Elins bakekunster gjennom Aftenbladets pepperkakehus konkurranse om å lage det fineste til jul.

Denne konkurransen har hun vunnet flere ganger og hun er til og med blitt kåret til «Norges beste pepperkakehus baker» i en nasjonal konkurranse.

Nok om det, for det er ikke først og fremst pepperkakehus Elin skal bake, men herlige, deilige, smakfulle og skjønne kaker til store og små anledninger. Kaker som skiller seg ut både med smak og utseende. Det kan være enkle og saftige formkaker, knasende gode småkaker eller store flotte festkaker til bryllup, konfirmasjon, bursdager, barnedåp, jubileum eller bare for å feire noe. Alle er bakt og pyntet med en kyndig hånd og med den gode «hjemmelagede» smaken. Utvalget er allerede stort og vil hele tiden bli utvidet ut fra kundenes ønsker.

Derfor oppfordrer Elin alle til å bestille en kake i dag for å kunne unne seg noe ekstra godt!

Velbekomme!